Vrijgezellen groepsreizen Belgie

In België is het altijd gezellig, en op de vrijgezellenvakanties van Vrijgezellenreizen.nl zul je dat hoogstpersoonlijk gaan ondervinden. Op deze groepsreizen voor alleenstaande mannen en alleenstaande vrouwen leren jij en de andere singles onze onderburen beter kennen. Je verkent klassieke steden als Antwerpen, duikt de kroeg in voor een echt Belgisch biertje en bezoekt mooie natuurgebieden en historische dorpjes. 

Singlevakanties in België zijn fijn, want je hoeft geen uren in het vliegtuig te zitten. Voor je het weet ben je aangekomen, en kun je meteen eropuit trekken. Want hoewel we natuurlijk een boel activiteiten en suggesties voor je hebben, bepaal jij zelf hoe je je vakantie indeelt. Het is immers het idee om jou een onvergetelijke tijd te geven, en dat is dan ook de missie van de reisleiding. Kijk daarom eens of een vrijgezellenvakantie naar België iets voor jou is. Het is een prachtig land om nieuwe mensen te leren kennen!

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) LANDHUIS IN ST. HUBERT

Manoir du Sartay ***

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) LANDHUIS IN ST. HUBERT

Zin in een weekend lekker weg maar niet al te ver? Kies dan voor de Ardennen, hier kun je relaxen bij de open haard of lekker actief buiten aan de gang. Wandelen, fietsen, survival het kan allemaal en s’ avonds gezellig eten en een drankje erbij. Alles super verzorgd all-in en verblijf in een geweldige omgeving. Lees meer.

België | Ardennen | St. Hubert
Vanaf
€ 299,00

Singlereis Weekendje Ardennen ACTIEF EN ONTSPANNING

Camping LaBrise **

Singlereis Weekendje Ardennen ACTIEF EN ONTSPANNING

Ga gezellig met ons mee voor een actief weekend in de Belgische Ardennen! Elke dag op avontuur met een gezellig groep (single)reizigers vanaf de camping in Hotton. We gaan kanoën, mountainbiken en maken een prachtige wandeling in de omgeving. Lees snel verder voor het volledige programma. Lees meer.

België | Ardennen | Hotton
Vanaf
€ 219,00

Singlereis Actief IN DE ARDENNEN

Camping Floreal 2 ****

Singlereis Actief IN DE ARDENNEN

La Roche is de ideale bestemming voor een actieve singlereis dicht bij huis! De groene en heuvelachtige omgeving is schitterend en leent zich perfect voor outdoor activiteiten. Spring mee op de mountainbike en geniet vervolgens op het terras van een Belgisch biertje. Dit wordt een fantastisch weekend! Lees meer.

België | Ardennen | La Roche
Vanaf
€ 269,00