Vrijgezellen groepsreizen Belgie

In België is het altijd gezellig, en op de vrijgezellenvakanties van Vrijgezellenreizen.nl zul je dat hoogstpersoonlijk gaan ondervinden. Op deze groepsreizen voor alleenstaande mannen en alleenstaande vrouwen leren jij en de andere singles onze onderburen beter kennen. Je verkent klassieke steden als Antwerpen, duikt de kroeg in voor een echt Belgisch biertje en bezoekt mooie natuurgebieden en historische dorpjes. 

Singlevakanties in België zijn fijn, want je hoeft geen uren in het vliegtuig te zitten. Voor je het weet ben je aangekomen, en kun je meteen eropuit trekken. Want hoewel we natuurlijk een boel activiteiten en suggesties voor je hebben, bepaal jij zelf hoe je je vakantie indeelt. Het is immers het idee om jou een onvergetelijke tijd te geven, en dat is dan ook de missie van de reisleiding. Kijk daarom eens of een vrijgezellenvakantie naar België iets voor jou is. Het is een prachtig land om nieuwe mensen te leren kennen!

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) LANDHUIS IN ST. HUBERT

Manoir du Sartay ***

Singlereis Weekendjeweg (HBO-WO) LANDHUIS IN ST. HUBERT

Zin in een weekend lekker weg maar niet al te ver? Kies dan voor de Ardennen, hier kun je relaxen bij de open haard of lekker actief buiten aan de gang. Wandelen, fietsen, survival het kan allemaal en s’ avonds gezellig eten en een drankje erbij. Alles super verzorgd all-in en verblijf in een geweldige omgeving. Lees meer.

België | Ardennen | St. Hubert
Vanaf
€ 299,00

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar IN ANTWERPEN

Theater Hotel ****

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar IN ANTWERPEN

Beleef de sfeervolle kersttijd in het betoverende Antwerpen, bezoek de kerstmarkt op de Grote Markt en geniet van de vele stalletjes. Luid het oude jaar uit met een glas champagne en een knallende vuurwerkshow. Waan je een paar dagen in de Bougondische sfeer van deze stad tijdens de feestdagen. Lees meer.

België | Antwerpen | Antwerpen
Vanaf
€ 329,00

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar IN GENT

Hotel NH Gent Belfort ****

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar IN GENT

Gent is een schitterende historische stad en met kerst is de sfeer ongekend. Ontdek de vele bruine kroegen, de kerstmarkten en dwaal door de eeuwenoude straatjes. Het ziet eruit alsof je op de filmset van “Scrooge” bent terecht gekomen. Logeer fijn midden in de stad op loopafstand van alle gezelligheid. Lees meer.

België | Oost Vlaanderen | Gent
Vanaf
€ 499,00

Singlereis Weekendje Ardennen ACTIEF EN ONTSPANNING

Camping LaBrise **

Singlereis Weekendje Ardennen ACTIEF EN ONTSPANNING

Ga gezellig met ons mee voor een actief weekend in de Belgische Ardennen! Elke dag op avontuur met een gezellig groep (single)reizigers vanaf de camping in Hotton. We gaan kanoën, mountainbiken en maken een prachtige wandeling in de omgeving. Lees snel verder voor het volledige programma. Lees meer.

België | Ardennen | Hotton
Vanaf
€ 219,00