Groepsreizen voor vrijgezellen naar Egypte

Egypte is een land vol mysterie. De piramiden, de Sfinx, de woestijn — met dat soort wonderlijke bezienswaardigheden ben je echt wel even zoet. Er is zoveel te zien, en er zijn zoveel vakantiemogelijkheden, dat het best lastig kan zijn om een goeie reis samen te stellen. Waarom laat je dat niet aan ons over? Op Vrijgezellenreizen.nl vind je een uitstekende selectie vakanties van de beste reisorganisties. 

Met de groepsreizen die je op deze pagina vindt, ben je er zeker van dat je de belangrijkste Egypte-ervaringen meekrijgt. Elk van deze singlevakanties is zorgvuldig samengesteld, en de vele vrijgezellen die je voor gingen zullen je vertellen dat er kosten noch moeite gespaard zijn om jou een fantastische tijd te laten beleven. Egypte is enorm gevarieerd; je kunt lekker luieren op het strand, samen met je medesingles de stad in, de binnenkant van een piramide verkennen en nog veel meer. Heb je wel eens gedoken naar een gezonken WOII schip? Bij Vrijgezellenreizen.nl kan het! Kijk wat Egypte je te bieden heeft en ga mee op een onvergetelijke groepsreis naar Egypte!

Singlereis Duikvakantie Egypte MARSA SHAGRA

Marsa Shagra Village *

Singlereis Duikvakantie Egypte MARSA SHAGRA

Kun jij al duiken of wil jij je PADI-brevet halen? Ga dan gezellig mee naar het populaire Marsa Shagra in Egypte. Naast het prachtige huis rif, maak je ook kans op een ontmoeting met een Dugong(zeekoe) en het wereldberoemde Eliphinstone rif is in de directe nabijheid. Ga jij mee 5 dagen ongelimiteerd duiken maken? Lees meer.

Egypte | Rode Zee | Marsa Alam
Vanaf
€ 1295,00