Vrijgezellen groepsreizen Finland

Finland is zonder twijfel een van de meest bijzondere vakantielanden. Het is een land voor de vrijgezel die van zijn of haar vakantie iets echt bijzonders wil maken. Ga ijsvissen met een ervaren visser en vang je eigen avondeten, maak een cross-countrytocht door de woeste natuur op ski’s of op sneeuwscooter — vrijgezellen die graag op avontuur gaan moeten zeker eens het aanbod bekijken! 

Vrijgezellenreizen.nl heeft groepsreizen naar Finland waar je u tegen zegt! Zo’n vakantie heb je nog nooit meegemaakt. Overdag leef je je uit, en ‘s avonds bij het haardvuur, onder het genot van een lekker warm drankje, relax je en leer je je medevrijgezellen wat beter kennen. Er is natuurlijk enorm veel te doen, maar dankzij de losse structuur van de vrijgezellenvakantie is er voldoende bewegingsruimte om de vakantie te beleven zoals jij dat wilt. Met enig geluk maak je ook nog eens een geweldig natuurverschijnsel mee: het Noorderlicht. In Finland zul je zien dat magie niet enkel iets uit een sprookjesboek is!

Singlereis Rondreis DOOR FINLAND

Diverse Campings Finland *

Singlereis Rondreis DOOR FINLAND

Finland staat bekend als land van de 1000 meren. Tijdens deze groepsreis ontdekken we de mooiste exemplaren in het zuiden van het land per kajak, mountainbike en kano. Ook brengen we een bezoek aan een van de prachtige nationale parken die Finland rijk is. Een reis vol outdoor activiteiten! Lees meer.

Finland | Uusimaa | Helsinki
Vanaf
€ 1499,00

Singlereis Actieve Winterreis FINS LAPLAND

Rakkavaltti Cabin ***

Singlereis Actieve Winterreis FINS LAPLAND

De magische winterreis in Fins Lapland laat je middels een scala aan verschillende winteractiviteiten kennis maken met het mooie Fins Lapland. Tijdens deze 8-daagse groepsreis is er elke dag kans om het noorderlicht te zien. Lees snel verder om te ontdekken wat je allemaal gaat doen. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Levi
Vanaf
€ 2099,00