Groepsreizen voor vrijgezellen naar Frankrijk

Croissantjes, overheerlijke wijnen en kazen, het zijn de klassieke dingen waar Frankrijk bekend om staat. Maar dat is heus niet het enige dat dit mooie vakantieland te bieden heeft. Het is namelijk ook een briljant wintersportland, en je kunt er net zo makkelijk duiken. Wat er zoal te beleven is ga jij ontdekken, op een vrijgezellenvakantie van Vrijgezellenreizen.nl! 

Hoe je Frankrijk het liefst meemaakt is aan jou, maar welke vakantie je ook kiest, je kunt gerust zijn in het feit dat elke groepsreis die je op Vrijgezellenreizen.nl vindt uitstekend verzorgd is. Ook ontmoet je op elk van onze singlevakanties vrijgezelle mannen en vrijgezelle vrouwen die, net als jij, toe zijn aan een heerlijk ontspannende vakantie. Frankrijk is lekker dichtbij, dus voor je het weet ben je aangekomen en kan de pret beginnen. Voor een mooie combinatie van activiteit en ontspanning, ga je op een groepsreis naar Frankrijk!

Singlereis Wintersport met singles LES MENUIRES, FRANKRIJK

Le Hameau des Marmottes ***

Singlereis Wintersport met singles LES MENUIRES, FRANKRIJK

Les Menuires maakt deel uit van het grootste wintersportgebied van Frankrijk: Les Trois Vallées. Een bestemming voor jouw ideale singlereis met vele mogelijkheden op en naast de piste. Met een leuke groep van 35 tot 65 jarige singles gaan we op ontdekkingstocht. Ben je beginner of juist ver gevorderd? Geen probleem! Lees meer.

Frankrijk | Franse Alpen | Les Menuires
Vanaf
€ 1335,00

Singlereis Actief IN ZUID-FRANKRIJK

Gite d'étape Lisa **

Singlereis Actief IN ZUID-FRANKRIJK

Dé ideale vakantie voor wie een combinatie van avontuur en ontspanning zoekt; zo omschrijven we deze groepsreis. We ondernemen spannende activiteiten, zoals raften en canyoningen. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning in de spa. We nemen je graag mee naar de Frankrijk, naar Cote d'Azur! Lees meer.

Frankrijk | Cote d'Azur | Nice
Vanaf
€ 1199,00

Singlereis Wintersport IN FRANKRIJK EN ZWITSERLAND

Hotel Esprit Montagne ****

Singlereis Wintersport IN FRANKRIJK EN ZWITSERLAND

Een single wintersportvakantie in een klein dorp, dat onderdeel is van een van ’s werelds grootste skigebieden, namelijk Les Portes du Soleil. Dit wintersportgebied ligt deels in Frankrijk en deels in Zwitserland, dus je steekt zo de grens over! Iedere dag een nieuwe route en nog raak je niet uitgekeken. Ga je mee? Lees meer.

Frankrijk | Haute-Savoie | La chapelle d'abondance
Vanaf
€ 799,00

Singlereis Genieten van wintersport IN VAL THORENS

Chalet Altitude *****

Singlereis Genieten van wintersport IN VAL THORENS

Val Thorens heeft zijn populariteit te danken aan de ligging op 2300 meter hoogte, waardoor er werkelijk altijd sneeuw ligt op de pistes waaraan het appartement ligt. Dit in combinatie met een super après-ski zorgt er voor dat deze reis naar Val Thorens zeer populair is bij onze singles! Lees meer.

Frankrijk | Savoie | Val Thorens
Vanaf
€ 499,00