Groepsreizen voor vrijgezellen naar Ierland

Schitterende meren, uitgestrekte landschappen en drukke pittoreske dorpjes. Een reis naar Ierland heeft alle eigenschappen in zich voor een indrukwekkende en afwisselende singlevakantie. Bewonder de prachtige kustlijn en leer Dublin kennen, geniet overdag van de cultuur en leer ‘s avonds het echte pub leven kennen, met een gezellige groep vrijgezellen. Ontdek het ruwe rotsige en toch vriendelijke landschap van Ierland op een actieve manier. Ga gezellige mee fietsen, wandelen of kajakken in Ierland. 

Bekijk hieronder de groepsreis naar Ierland:

Singlereis Actieve rondreis DOOR NOORD-IERLAND

The Gregory ***

Singlereis Actieve rondreis DOOR NOORD-IERLAND

De groepsreis naar Noord-Ierland staat garant voor 8 dagen avontuur! We gaan kajakken, mountainbiken, wandelen en meer! De overnachtingen zijn in gezellige B&B's. Lees gauw verder voor het volledige programma van deze single reis! Lees meer.

Ierland | Noord-Ierland | Belfast
Vanaf
€ 1399,00

Singlereis Rondreis 14-DAGEN IERLAND

Camping BlackthornFarm **

Singlereis Rondreis 14-DAGEN IERLAND

Tijdens deze groepsreis ontdekken we in 14 dagen het prachtige Ierland. Met een gezellige groep mensen ondernemen we gave activiteiten, genieten we van de natuur, leren we de vriendelijke Ierse bevolking een beetje kennen en proosten we met een koude Guinness. Zin in een avontuur als dit? Lees dan snel verder. Lees meer.

Ierland | Leinster | Dublin
Vanaf
€ 1449,00