Groepsreizen voor vrijgezellen naar IJsland

Bij IJsland denk je vaak aan enorme sneeuwvlaktes en natuurlijk aan het Noorderlicht. Maar IJsland heeft ook enorme bergen en vulkanen. Het is een land waar water en vuur dicht bij elkaar staan. Ben jij toe om de frisse en woeste natuur te trotseren? Ga dan met ons mee naar de krachtigste watervallen van Europa, raften op de wilde rivieren, een boottocht maken om walvissen te bekijken of een gave winter jeepsafari. Dit alles natuurlijk met reisbegeleiders die ervaring hebben in dit ijskoude landschap. Ben jij zo heldhaftig en kun jij deze heftige vrijgezellen reis aan? 

Bekijk dan snel het aanbod:

Singlereis Actieve Winterreis IJSLAND

Bakkaflöt Guesthouse ***

Singlereis Actieve Winterreis IJSLAND

Wil jij 8 dagen genieten van een uniek IJslands avontuur? Dat kan! Tijdens deze groepsreis gaan we op pad met de sneeuwscooter, bezoeken we de golden circle, spotten we het Noorderlicht vanuit de hottub, skiën we met spectaculair uitzicht en gaan we met de snowcat de IJslandse bergen in. Supertof! Lees meer.

IJsland | Norðurland | Varmahlið
Vanaf
€ 1929,00

Singlereis Wandeltrekking IJSLAND

Kamperen in IJsland ***

Singlereis Wandeltrekking IJSLAND

Hiken over een spectaculaire route, tijdens deze singlereis waan je je door één van de mooiste gebieden van IJsland. We gaan puur genieten van de mooie en ruige natuur die IJsland ons biedt. Watervallen, lavavelden, ijskoude gletsjerrivieren en nog veel meer, we gaan alles zien tijdens deze wandeltrekking. Lees meer.

IJsland | Zuid IJsland | Hella
Vanaf
€ 1499,00