Vrijgezellen groepsreizen naar Kroatie

Kroatië wordt omarmd door maar liefst vijf landen: Slovenië, Hongarije, Servië, Bosnië-Herzegovina en Montenegro. Van al deze landen is Kroatië echter waarschijnlijk het populairste vakantieland. Door het Middellandse Zeeklimaat is het er in de zomer lekker warm en droog — een ideale plek voor een fantastische vrijgezellenvakantie! 

Net als op alle andere groepsreizen van Vrijgezellenreizen.nl zijn de vrijgezellenvakanties in Kroatië tot in de puntjes verzorgd. De accommodaties zijn uitstekend, de reisleiding helpt je maar al te graag, maar laat ook ruimte om zelf je vakantie in te delen, en je bouwt binnen no-time nieuwe vriendschappen op met de andere vrijgezellen. In Kroatië is er van alles te doen, en op deze pagina vind je een selectie van de beste groepsreizen die er momenteel zijn. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, je hoeft niks te regelen, je hoeft alleen maar te ontspannen en genieten. Als dat iets is dat jij wel ziet zitten, waarom neem je dan niet even een kijkje? Wie weet is een vrijgezellenvakantie naar Kroatië wel precies wat je nodig hebt.

Singlereis Actief IN KROATIE

Amari Apartments ***

Singlereis Actief IN KROATIE

Deze single rondreis door Kroatië zit vol activiteiten! We gaan onder andere kajakken, wijnproeven, wandelen: volop genieten van cultuur, natuur en natuurlijk de nodige ontspanning. Ontdek de veelzijdigheid van Kroatië met deze singlereis, waar we afwisselend logeren op een boot, een vakantiehuis en luxe stacaravan. Lees meer.

Kroatië | Dalmatië | Hvar, Brac en Split
Vanaf
€ 1319,00