Groepsreizen voor vrijgezellen naar Macedonie

Een prachtig, mysterieus en rustig land, ja dat is Macedonië. Wil je zowel op ontdekkingstocht kunnen gaan als lekker op je strandbedje bruin bakken? Dan is dit de perfecte vakantiebestemming. Bezoek het klooster St. Naum op een prachtige klif, drink een lekker drankje op een terrasje in Ohrid of duik in een spannend boek op je strandbedje. Jijzelf bepaald of je met de groep of even lekker alleen iets gaat doen. Of je even heerlijk gaat relaxen of juist op avontuur gaat. In Macedonië staat voorop dat jij met een gezellige groep vrijgezellen een heerlijke zorgeloze en ontspannende vakantie hebt. 

Bekijk snel het aanbod en begin alvast te dromen over jou heerlijke vrijgezellenvakantie:

Singlereis Ontdek en Relax AAN HET MEER VAN OHRID

Hotel Metropol ****

Singlereis Ontdek en Relax AAN HET MEER VAN OHRID

Ontdek en relax, dat is exact wat we gaan doen tijdens deze 50+ singlereis. Geniet van het goede hotel, dat direct aan het Meer van Ohrid ligt en ontdek Noord-Macedonië tijdens de leuke excursies als een avontuurlijke jeeptour, een ontspannen boottocht en leer de smaak van het land kennen tijdens een verrassende avond. Lees meer.

Macedonië | Ohrid | Ohrid
Vanaf
€ 845,00

Singlereis Paradijselijk Genieten IN OHRID, MACEDONIË

Hotel Metropol ****

Singlereis Paradijselijk Genieten IN OHRID, MACEDONIË

Macedonië is een verrassend veelzijdig land! Het heeft een heel fijn klimaat met veel zonuren, meer dan 50 schitterende meren en een rijke cultuur. Een perfecte combinatie voor een afwisselden singlereis met leuke excursies of juist heerlijke relax-dagen aan het strand! Ben jij klaar voor de Parel van de Balkan? Lees meer.

Macedonië | Ohrid | Ohrid
Vanaf
€ 669,00