Groepsreizen voor vrijgezellen naar Noorwegen

Noorwegen is een land van eindloze ruimte. Om maar even een beeld te schetsen: de kustlijn van Noorwegen is ongeveer 20.000 kilometer lang, die van Nederland maar 350 kilometer. Met haar fjorden, gletsjers en uitgestrekte heuvels en bergen is Noorwegen echt een winterwonderland. Een doodgewone wandeling is hier een magische belevenis! 

Naast de prachtige, woeste natuur heeft Noorwegen ook een levendige en moderne cultuur. In steden als Olso kun je fantastisch shoppen en stappen. Via het uitstekende openbaar vervoer kom je snel waar je moet zijn; bijvoorbeeld op de top van de berg, klaar om te skiën! Noorwegen biedt namelijk ook wintersportmogelijkheden. Skiën of langlaufen door de rijke natuur is er heel bijzonder! Naast rust en de stilte vind je in Noorwegen ook nieuwe vrienden en vriendinnen: op de singlevakanties van Vrijgezellenreizen.nl ontmoet je vrijgezelle mannen en vrijgezelle vrouwen van jouw leeftijd, en maak je het gezellig in het winterlandschap. Noorwegen is zonder twijfel een unieke ervaring — iets voor jou?

Singlereis Actieve Winterreis VERRASSEND NOORWEGEN

Typische Noorse Hytte ***

Singlereis Actieve Winterreis VERRASSEND NOORWEGEN

In Noorwegen kun je eens een andere wintersport dan anders meemaken; ga mee op een sledetocht met husky’s, suis keihard naar beneden tijdens het tobogannen (sleeën) en ga ijsvissen op een dikke ijslaag. Een dagje skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen of langlaufen staan ook op het programma. Lees meer.

Noorwegen | Hedmark | Sjusjoen
Vanaf
€ 1349,00

Singlereis Wandeltrekking NOORWEGEN

Wildkamperen Hardangervidda *

Singlereis Wandeltrekking  NOORWEGEN

Ben jij ook zo'n fanatieke wandelaar? Ga dan nu mee met de 8 daagse wandeltrekking in de Hardangervidda, Noorwegen. Rugzak op je rug en gaan! Je zult je in Arctische omgevingen bevinden en bijzondere dieren tegenkomen in een van de mooiste nationale parken van Noorwegen. De tentjes zetten we op de mooiste plekjes op. Lees meer.

Noorwegen | Telemark | Hardangervidda
Vanaf
€ 1029,00

Singlereis Rondreis ACTIEF DOOR NOORWEGEN

Camping Preikestolen **

Singlereis Rondreis ACTIEF DOOR NOORWEGEN

Ga mee met deze 14 daagse groepsreis door Noorwegen. Bezoek prachtige watervallen, ga raften op wilde rivieren en verleg je grenzen bij de beklimming van de Preikestolen en de Kjeragbolten! Geniet van de prachtige Noorse natuur en kom tot rust. We zetten de tenten op de mooiste plekken van het land neer. Lees meer.

Noorwegen | Vest-Agder | Kristiansand
Vanaf
€ 1499,00