Groepsreizen voor vrijgezellen naar Noorwegen

Noorwegen is een land van eindloze ruimte. Om maar even een beeld te schetsen: de kustlijn van Noorwegen is ongeveer 20.000 kilometer lang, die van Nederland maar 350 kilometer. Met haar fjorden, gletsjers en uitgestrekte heuvels en bergen is Noorwegen echt een winterwonderland. Een doodgewone wandeling is hier een magische belevenis! 

Naast de prachtige, woeste natuur heeft Noorwegen ook een levendige en moderne cultuur. In steden als Olso kun je fantastisch shoppen en stappen. Via het uitstekende openbaar vervoer kom je snel waar je moet zijn; bijvoorbeeld op de top van de berg, klaar om te skiën! Noorwegen biedt namelijk ook wintersportmogelijkheden. Skiën of langlaufen door de rijke natuur is er heel bijzonder! Naast rust en de stilte vind je in Noorwegen ook nieuwe vrienden en vriendinnen: op de singlevakanties van Vrijgezellenreizen.nl ontmoet je vrijgezelle mannen en vrijgezelle vrouwen van jouw leeftijd, en maak je het gezellig in het winterlandschap. Noorwegen is zonder twijfel een unieke ervaring — iets voor jou?

Singlereis Actieve Winterreis VERRASSEND NOORWEGEN

Typische Noorse Hytte ***

Singlereis Actieve Winterreis VERRASSEND NOORWEGEN

In Noorwegen kun je eens een andere wintersport dan anders meemaken; ga mee op een sledetocht met husky’s, suis keihard naar beneden tijdens het tobogannen (sleeën) en ga ijsvissen op een dikke ijslaag. Een dagje skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen of langlaufen staan ook op het programma. Lees meer.

Noorwegen | Hedmark | Sjusjoen
Vanaf
€ 1349,00