Vrijgezellen groepsreizen naar Portugal

Spanje geniet misschien meer bekendheid dan Portugal, maar of dat terecht is valt nog te bezien. Portugal is namelijk een prachtig vakantieland, en op Vrijgezellenreizen.nl vind je een aantal bijzondere groepsreizen die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. 

Het zachte weer maakt van Portugal een ideale bestemming voor vrijgezellen die graag lekker in de zon willen luieren. Ook de singles die graag een actieve vakantie hebben vinden in Portugal hun ultieme vrijgezellenvakantie. Stel je voor: eerst maak je een mooie wandeling langs de kliffen om van het uitzicht te genieten, daarna maak je met z’n allen een heerlijke barbecue... in een grot! Da’s nog niet alles, want voor de vrijgezellen die toe zijn aan iets unieks en muzikaals, zijn er de speciale dans- en percussievakanties. Zo’n vakantie heb je nog nooit meegemaakt! Kijk eens wat er allemaal mogelijk is in Portugal, en boek een geweldige vrijgezellenvakantie via Vrijgezellenreizen.nl!

Singlereis Wandelen naar SANTIAGO DE COMPOSTELA

Porto Trindade Hotel ****

Singlereis Wandelen naar SANTIAGO DE COMPOSTELA

Heb je altijd al de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela willen lopen? Grijp dan nu je kans en ga mee op deze 9- of 15-daagse wandeltocht over de Portugese camino, waarbij je licht tot middelzware etappes van gemiddeld 20 km loopt, je bagage wordt vervoerd en je overnacht in comfortabele hotels o.b.v. halfpension. Lees meer.

Portugal | Porto | Porto
Vanaf
€ 1260,00

Singlereis Actieve reis NAAR AVONTUURLIJK MADEIRA

Hotel Galosol ****

Singlereis Actieve reis NAAR AVONTUURLIJK MADEIRA

Op Madeira vind je volop mogelijkheden voor spannende activiteiten, cultuur, natuur en veel meer! Tijdens deze 8-daagse groepsreis zul je het allemaal ervaren! Activiteiten zoals canyoning, mountainbiken en hiken staan op het programma, maar natuurlijk is er ook tijd om te relaxen! Lees meer.

Portugal | Madeira | Cani├žo de Baixo
Vanaf
€ 1299,00