Groepsreizen voor vrijgezellen naar Schotland

Sta je graag in contact met de pure natuur, kan je niet genoeg krijgen van schilderachtige landschappen en vindt je het adembenemend hoe de landschappen weerspiegelen op de uitgestrekte meren? Dan is Schotland beslist een vakantieland voor jou! Natuurlijk komt niet alleen de natuur, maar ook de cultuur van Schotland aan de beurt in deze vakanties. De temperaturen zijn ideaal voor een actieve vrijgezellenvakantie. Het land kent milde winters en vrij warme zomers. Ontdek dit veelzijdige land als wandelvakantie of als rondreis. Geniet met de gezellige groep singles van lokale gerechten, de typische dranken zoals Whisky, het mysterie rond het meer van Loch Ness, maar ga ook de cultuur van de steden proeven. 

Hieronder vindt je ons reisaanbod naar Schotland:

Singlereis Stedentrip GLASGOW IN SCHOTLAND

Glasgow Youth Hostel ****

Singlereis Stedentrip GLASGOW IN SCHOTLAND

Wil je er even een paar dagen tussenuit? Deze stedentrip naar Glasgow is perfect! Het heeft een mix van het bruisende en artistieke stadsleven in Glasgow, maar ook rust door de wandelingen in de Highlands. Wat in Schotland natuurlijk ook niet mag ontbreken, is een bezoek aan een lokale bierbrouwerij. Ben jij erbij? Lees meer.

Schotland | Central Belt | Glasgow
Vanaf
€ 599,00

Singlereis Wandelen WEST HIGHLAND WAY

West Highland Way *

Singlereis Wandelen WEST HIGHLAND WAY

Geniet van 11 dagen wandelen door het heuvelachtige Schotland. De West Highland Way is een klassieker en een echte must. Geniet van de natuur en kom helemaal tot rust in dit prachtige land tijdens deze soms pittige wandelreis. Lees gauw verder voor het volledige programma van deze groepsreis. Lees meer.

Schotland | Central Belt | Glasgow
Vanaf
€ 949,00

Singlereis Rondreis DOOR SCHOTLAND

Camping Witches Craig **

Singlereis Rondreis DOOR SCHOTLAND

Samen met de groep wordt je Schotland ervaring een onvergetelijke belevenis. Op de mountainbike zul je bekend raken met de schitterende Schotse heuvels en al wandelend langs de rivieren en meren zul je 14 dagen lang volop genieten van de rust en de natuur die het land te bieden heeft. Lees meer.

Schotland | Central Belt | Edinburgh
Vanaf
€ 1399,00