Vrijgezellen groepsreizen naar Sri Lanka

Sri Lanka is een ideale bestemming voor een prachtige rondreis. Dit mooie land is namelijk niet veel groter dan België en Nederland bij elkaar. Hierdoor is het perfect om in een rondreis het hele land te kunnen bekijken. Maak een prachtige raft tocht door de jungle, ontdek waanzinnig mooie tempels, beklim een heilige berg of breng een bezoekje aan de schattige olifantjes in de olifantencrèche. Maar wat is een vakantie zonder echte ontspanning? Ga dus ook even heerlijk genieten en bruin bakken met de andere vrijgezellen op de mooie bounty stranden van Sri Lanka. Bekijk hier de reizen die jou versteld gaan laten staan, van al het moois wat wij in de wereld hebben:

Singlereis Sri Lanka 16-DAAGSE RONDREIS

Accommodaties Sri Lanka ***

Singlereis Sri Lanka 16-DAAGSE RONDREIS

Tijdens deze 16-daagse rondreis door Sri Lanka bezoeken wij de mooiste hoogtepunten van het eiland. Parelwitte zandstranden, olifantenopvangcentrum, Koningsstad Anuradhapura, theeplantage zijn nog maar een greep uit de excursies. Natuurlijk kan een jeepsafari en een fietstocht niet ontbreken in het programma. Lees meer.

Sri Lanka | Puttalam District | Marawila
Vanaf
€ 1399,00

Singlereis Sri Lanka STRAND & CULTUUR

Accommodaties Sri Lanka ***

Singlereis Sri Lanka STRAND & CULTUUR

Sri Lanka is een fantastische, tropische bestemming waar genoeg te beleven valt! Er is geen enkel ander land zo divers als Sri lanka! Je vindt er theeplantages, mooie stranden, natuurparken vol met wilde dieren en je kunt er ook nog eens heerlijk eten. Ervaar Sri Lanka optimaal tijdens deze rondreis! Lees meer.

Sri Lanka | Puttalam District | Marawila
Vanaf
€ 1299,00