Groepsreizen voor vrijgezellen naar Thailand

Thailand is een bijzonder land waar je zoveel moois kunt ontdekken. Breng een bezoekje aan de prachtige tempels, maak een boottocht naar plekken waar de gewone toerist niet komt of fiets door de hectische steden en het landschap van Thailand. Maar ook te voet kun je bijvoorbeeld leuke lokale marktjes en winkeltjes bezoeken. Als je even al het moois dat je meegemaakt hebt in je op wilt nemen, dan kun je natuurlijk ook even heerlijk ontspannen op de prachtige witte stranden en in de golvende blauwe zee. Bekijk hier de reizen naar Thailand voor vrijgezelle mannen en vrijgezelle vrouwen:

Singlereis Thailand AVONTUURLIJK

Accommodaties Thailand ***

Singlereis Thailand AVONTUURLIJK

Thailand is een topbestemming voor een verre reis! Je hebt er namelijk alles! Schitterende natuur, veel culturele hoogtepunten, tropische eilanden en heerlijk eten. Zowel de beginnende reiziger, als de ervaren reiziger zal zich hier goed vermaken! Ben jij klaar voor 15 dagen avontuur en gezelligheid? Lees meer.

Thailand | Bangkok | Bangkok
Vanaf
€ 1096,00

Singlereis Thailand 22-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie STD ***

Singlereis Thailand 22-DAAGSE RONDREIS

Deze mooie rondreis door Thailand neemt je mee door de tropische natuur en het drukbezochte miljoenenstad Bangkok. Bezoek watervallen, relax aan de azuurblauwe stranden, ga lekker snorkelen en neem een massage! De riviertaxi is een toffe manier om Bangkok goed te verkennen. Het kan allemaal in dit diverse land. Lees meer.

Thailand | Bangkok | Bangkok
Vanaf
€ 1298,00