Groepsreizen voor vrijgezellen naar Thailand

Thailand is een bijzonder land waar je zoveel moois kunt ontdekken. Breng een bezoekje aan de prachtige tempels, maak een boottocht naar plekken waar de gewone toerist niet komt of fiets door de hectische steden en het landschap van Thailand. Maar ook te voet kun je bijvoorbeeld leuke lokale marktjes en winkeltjes bezoeken. Als je even al het moois dat je meegemaakt hebt in je op wilt nemen, dan kun je natuurlijk ook even heerlijk ontspannen op de prachtige witte stranden en in de golvende blauwe zee. Bekijk hier de reizen naar Thailand voor vrijgezelle mannen en vrijgezelle vrouwen:

Singlereis Thailand AVONTUURLIJK

Accommodaties Thailand ***

Singlereis Thailand AVONTUURLIJK

Thailand is een topbestemming voor een verre reis! Je hebt er namelijk alles! Schitterende natuur, veel culturele hoogtepunten, tropische eilanden en heerlijk eten. Zowel de beginnende reiziger, als de ervaren reiziger zal zich hier goed vermaken! Ben jij klaar voor 15 dagen avontuur en gezelligheid? Lees meer.

Thailand | Bangkok | Bangkok
Vanaf
€ 1724,00

Singlereis Duikvakantie Thailand LIVEABOARD

Palm Garden Resort Phuket ***

Singlereis Duikvakantie Thailand LIVEABOARD

Heerlijk met andere singles Thailand verkennen zowel onder als boven water. Witte zandstranden en een prachtige blauwe zee. Deze groepsduikvakantie combineert duiken rond de highlights van de Andamanzee en een bezoek aan het vaste land rond Phuket en Koh Lak. Een perfecte combinatie inclusief een 3 daagse liveaboard. Lees meer.

Thailand | Andaman Zee | Khao Lak
Vanaf
€ 2295,00