Vrijgezellenreizen naar Vietnam

Ben jij een avonturier? Dan ben je wellicht bekend met het bijzondere en prachtige land Vietnam. De ongebreidelde natuur, de unieke cultuur en de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking zullen je verbazen. Met de groepsreizen van vrijgezellenreizen.nl maak je dingen mee die je niet snel ergens anders mee zult maken! Zo zal je bij sommige reizen iemand van de lokale bevolking als ervaren gids krijgen, maar ook bij mensen thuis slapen is een unieke ervaring! Zo'n ervaring zal je gegarandeerd nog lang bijblijven. Uiteraard ga je niet alleen. Los van de ervaren reisleiding die altijd voor je klaar staat, ben je in het gezelschap van leuke vrijgezellen van jouw leeftijd. Jullie gaan samen een avontuur beleven en elkaar ook beter leren kennen. 

 

Singlereis Vietnam 21-DAAGSE RONDREIS

Accommodaties Vietnam ***

Singlereis Vietnam 21-DAAGSE RONDREIS

Een unieke 21-daagse rondreis door Vietnam, die je van Noord naar Zuid door dit veelzijdige land brengt. En voor een scherpe prijs! Je bezoekt zowel de hectische steden als mooie natuurgebieden. Wat deze reis ook bijzonder maakt is het verblijf in homestays op wel vier plekken. Ben jij klaar voor deze unieke ervaring? Lees meer.

Vietnam | Hanoi | Hanoi
Vanaf
€ 1499,00

Singlereis Vietnam 22-DAAGSE RONDREIS

Acco's Vietnam 22 dagen ***

Singlereis Vietnam 22-DAAGSE RONDREIS

Een onvergetelijke rondreis door Vietnam, die je langs alle highlights van dit veelzijdige land brengt: van het hectische Ho Chi Minh City tot de sprookjesachtige baai van Ha Long. Breng een bezoek aan Whale Island en maak kennis met de Vietnamese minderheden in de bergen bij Sapa. In Vietnam valt genoeg te ontdekken! Lees meer.

Vietnam | Dông Nam Bo | Ho Chi Minh City
Vanaf
€ 1499,00

Singlereis Vietnam 16-DAAGSE RONDREIS

Acco's Vietnam 16 dagen ***

Singlereis Vietnam 16-DAAGSE RONDREIS

Tijdens deze 16-daagse reis door Vietnam maak je kennis met dit diverse land! Laat je tijdens deze singlereis rondrijden in een cyclo in het drukke Hanoi en geniet van de overheerlijke keuken. Bezoek de hoofdstad Ho Chi Minh City en relax op de stranden aan de Ooskust. In Vietnam valt genoeg te ontdekken in twee weken! Lees meer.

Vietnam | Dông Nam Bo | Ho Chi Minh City
Vanaf
€ 1299,00