Wintersportvakanties voor vrijgezellen

Een wintersport vakantie is een prachtige manier om je vrijgezellenvakantie te vieren. Het is een combinatie van actie, avontuur en ontspanning die je maar weinig tegenkomt. 

Op deze pagina vind je vrijgezellen wintersportvakanties in Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Je hoeft geen ervaren wintersporter te zijn om mee te kunnen, want je kunt ter plekke les krijgen. Ook ben je vrij in je dagbesteding, want het is immers jouw ultieme singlereis. Kijk dus eens op je gemak naar ons aanbod. Kies een land dat bij je past, vind een mooie groepsreis en maak je klaar voor avontuur en ontspanning! Neem ook zeker je fotocamera mee, want hoewel deze vakanties onvergetelijk zijn is het altijd leuk om de mensen thuis een beetje jaloers te maken, toch? 

 

Singlereis Genieten van wintersport IN PINZOLO

Hotel Bellavista ***

Singlereis Genieten van wintersport IN PINZOLO

Je verblijft in een gastvrij 3-sterren hotel gelegen in het pittoreske dorpje Pinzolo, vlakbij het grootste skigebied van Italiƫ. Verblijf in een single kamer op basis van Halfpension en geniet van een gezellig weekje wintersport in een prachtig en sneeuwzeker skigebied, dat nog vrij onbekend is voor Nederlanders. Lees meer.

Italiƫ | Trentino | Pinzolo
Vanaf
€ 479,00