Vrijgezellen groepsreizen Wintersport Italie

Ook Italië heeft een aantal prachtige locaties die uitermate geschikt zijn voor geweldige vrijgezellen wintersportvakanties. De meeste pistes in Italië zijn voorzien van sneeuwkanonnen zodat je, ook als het weer een beetje tegenzit, verzekerd bent van sneeuw. Natuurlijk zul je ook uitgebreid kunnen genieten van een van ‘s werelds lekkerste keukens, en pak je in naburige steden of dorpjes net zo makkelijk ook een beetje zon. Klinkt goed, toch? Ga mee op groepsreis naar Italië!

Singlereis Genieten van wintersport IN VAL GARDENA

Hotel Digon ***

Singlereis Genieten van wintersport IN VAL GARDENA

Skiën in een van de grootste skigebieden ter wereld? Vanuit je raam van het hotel uitkijken op het imposante decor van de Italiaanse Dolomieten? Eindelijk die befaamde Sella Ronda skiën? Heerlijk brede pistes, steile afdalingen of rustigere, het is hier allemaal mogelijk. Voor zowel de beginner als gevorderde skier. Lees meer.

Italië | Dolomieten | Ortisei
Vanaf
€ 699,00

Singlereis Italie LAWINE VAN SNEEUWPRET!

Oberhauser Hütte ***

Singlereis Italie LAWINE VAN SNEEUWPRET!

Italië is de vergeten parel onder de wintersportgebieden, wanneer je naar Südtirol gaat kom je in een gebied met ontelbaar veel mogelijkheden zoals snowkiten, sneeuwschoenwandelen, rodelen en natuurlijk skiën en snowboarden. Tijdens deze reis verblijven we in een prachtige nieuwe berghut met een schitterend uitzicht. Lees meer.

Italië | Süd-Tirol | Luson
Vanaf
€ 1799,00