Vrijgezellen groepsreizen Zeilreizen

De wind in je haren, en belangrijker nog: in de zeilen! Op deze bijzondere groepsreizen van Vrijgezellenreizen.nl vind je de best verzorgde zeilreizen. Een geweldige combinatie van spanning en ontspanning die je niet snel zult vergeten! 

Je hoeft niet al te kunnen zeilen om mee te gaan. Iedereen helpt bij het aan- en afmeren, maar eenmaal op het water bepaal jij zelf wat je wilt doen. Dat kunnen dingen zijn als lekker een boek lezen, muziek luisteren of met de andere vrijgezelle mannen en vrouwen kletsen. Ondernemende singles kunnen daarentegen ook de basisprincipes van het zeilen leren van de ervaren schipper. Natuurlijk kun je ook vanaf de boot het water in om een stukje te zwemmen, of gaan shoppen op een van de plaatsen waar we aanmeren. De keuze is aan jou!

Singlereis Zeilvakantie WADDENEILANDEN

Diverse zeilschepen ***

Singlereis Zeilvakantie WADDENEILANDEN

Hou jij van zon en zeilen? Ga dan mee Eilandhoppen op de Waddenzee! Samen met een enthousiaste groep singles zeilen we langs verschillende Waddeneilanden. Ontdek zandbanken, zeehonden, langs scherende vogels en geniet van de zonsondergang. Ga jij met ons mee om samen met de schipper de zeilen te hijsen? Lees meer.

Nederland | Wadden | Harlingen of Enkhuizen
Vanaf
€ 675,00