Vrijgezellen groepsreizen Zeilreizen

De wind in je haren, en belangrijker nog: in de zeilen! Op deze bijzondere groepsreizen van Vrijgezellenreizen.nl vind je de best verzorgde zeilreizen. Een geweldige combinatie van spanning en ontspanning die je niet snel zult vergeten! 

Je hoeft niet al te kunnen zeilen om mee te gaan. Iedereen helpt bij het aan- en afmeren, maar eenmaal op het water bepaal jij zelf wat je wilt doen. Dat kunnen dingen zijn als lekker een boek lezen, muziek luisteren of met de andere vrijgezelle mannen en vrouwen kletsen. Ondernemende singles kunnen daarentegen ook de basisprincipes van het zeilen leren van de ervaren schipper. Natuurlijk kun je ook vanaf de boot het water in om een stukje te zwemmen, of gaan shoppen op een van de plaatsen waar we aanmeren. De keuze is aan jou!

Singlereis Zeilen SARDINIË EN DE MADDALENA ARCHIPEL

Zeilschip Sardinië ***

Singlereis Zeilen SARDINIË EN DE MADDALENA ARCHIPEL

Ontdek tijdens deze zeilreis een van de mooiste zeilgebieden, vol beschutte baaitjes, leuke dorpjes, idyllische eilanden en helblauw water. Met of zonder zeilervaring wordt dit een reis om nooit meer te vergeten! Kom aan boord en ontdek met een groep singles de Maddalena Archipel. Ook single hutten mogelijk! Lees meer.

Italië | Sardinië | Olbia
Vanaf
€ 1279,00

Singlereis Luxe Blue Cruise LANGS DE TURKSE KUST

Luxe gület Sumru Sultan ****

Singlereis Luxe Blue Cruise LANGS DE TURKSE KUST

Ontspannen, genieten, lekker eten en een leuke haventjes. Onze luxe Blue Cruise is een onvergetelijke vaarvakantie op basis van volpension aan boord van ons 26 meter lange zeilschip, waarop plaats is voor een kleine groep 50Plus singles, die zich graag (culinair) laat verwennen in een gezellige ambiance. Lees meer.

Turkije | Lycische kust | Fethiye
Vanaf
€ 1045,00